Δυναμική προσθήκη με Ηλία Βλάχο ο Πύρασος

Την απόκτηση του Ηλία Βλάχου επισημοποίησε ο Πύρασος. Ο ικανός σέντερ φορ αναμένεται να τονώσει την επίθεση της ομάδας της Ν. Αγχιάλου και έρχεται να προστεθεί στο ήδη ενισχυμένο έμψυχο δυναμικό της έχοντας έχει βάλει πλώρη για πρωταθλητισμό.
«Στο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανήκει πλέον ο Ηλίας Βλάχος, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Πύρασο. Πρόκειται για επιθετικό 23 ετών που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του την τελευταία τετραετία με τη φανέλα του Θησέα του οποίου υπήρξε πρώτος σκόρερ.
Το 2017-18 όταν η ομάδα της Αγριάς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, έπαιξε 26 αγώνες και σημείωσε 17 τέρματα. Το 2018-19 στη Γ’ Εθνική είχε 22 συμμετοχές με 6 γκολ, το 2019-20 στη Γ’ Εθνική έπαιξε επίσης σε 22 ματς με 13 τέρματα και το 2020-21 στο …μισό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μέτρησε 9 παιχνίδια με 6 γκολ (εκ των οποίων τα τέσσερα τα σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μεταξύ αυτών και το γκολ στο φινάλε που κράτησε τον Θησέα στην κατηγορία).
Καλωσορίζουμε τον Ηλία στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και τη Νέα Αγχίαλο, τού ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ…» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πυράσου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις