Νέο φιλικό με Καλαμάτα σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την τοπική ομάδα, η οποία θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο της Παραλίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες το απόγευμα σε γήπεδο στα Παλιάμπελα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και των συνεργατών του.
Ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά την ομάδα του να αγωνίζεται σε διάστημα τριών ημερών απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Καλαμάτα και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Στο Βόλο έμειναν οι Γιώργος Ξύδας, Νίκος Μπέικος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ο Χρήστος Κατσούκης που κάνει θεραπεία, καθώς και ο Χρήστος Χολέβας.
Όσον αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο σημερινό φιλικό η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, δεν θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς με την ΑΕΛ. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ξενοδόχοβ, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Ναά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο από τους Μαρκοπουλιώτη, Φιλίποβιτς και Ασλανίδη. Ο τελευταίος έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΛ και έδειξε πως είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξει ένας εκ των Ντιαμπί-Ντουάρτε, μαζί με τον Κόλα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Κουντουριώτης (δεξιά) και Σουλεϊμάν (αριστερά), με τον Χάσεκ να παίζει πίσω από τον προωθημένο Μπάτροβιτς.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Βούγιοβιτς, Παπακώστας, Γραικός, Βλάχος, Χατζής, Χατζηπιρπιρίδης, Βερνάρδος, Ενκόα, Κόμνος, Ιβαντζικίδης και Φραντζέσκος.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι, ενώ θα τηρηθούν όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε (γενική είσοδο), στα 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις