Δυνατό τεστ με Βόλο η Νίκη (18:00, COSMOTE SPORT 4)

Τον Βόλο αντιμετωπίζει σήμερα (04/09) στις 6:00μ.μ. η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Για τους κυανόλευκους αυτό θα είναι το τέταρτο φιλικό, έχοντας προηγηθεί αυτά με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, τον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΚ Β’.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ που μπαίνει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα. Να σημειώσουμε πως όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους από τις 20 Αυγούστου, όταν και είχε οριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Νίκη Βόλου θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Στη διάθεσή του ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει τους Γιώργο Μπάλλα και Θάνο Κυρίτση που αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους ενώ περισσότερο ρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο Χοσέντε Μιράντα είναι προγραμματισμένο να ενταχθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας την προσεχή εβδομάδα καθώς χθες αγωνίστηκε με τα χρώματα της χώρας του κόντρα στην Τυνησία.

Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις