Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Αλέξανδρος Πιαστόπουλος, Νίκος Σαμπανίδης, Γεράσιμος Βουκελάτος, Μιχάλης Βαλιούτης, Αλέξανδρος Καββαδίας και Νίκος Σφυρίδης συμφώνησαν και υπέγραψαν στην ομάδα της Αθήνας.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πιαστόπουλος. Γεννημένος στις 14/03/1996 και αγωνίζεται ως Κεντρικός χαφ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παοκ (κ20), ΝΠΣ Βόλος, Αιγινιακός , Κέρκυρα και Τρίκαλα . Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Σαμπανίδη. Γεννημένος στις 02/11/1998 και αγωνίζεται ως Επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη (κ20) και Δόξα Δράμας . Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Βουκελάτο. Γεννημένος στις 29/04/1998 και αγωνίζεται ως Μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο ,Κέρκυρα, Πλατανιά ,Καλλιθέα και Ολυμπιακό Βόλου . Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βαλιούτη και αγωνίζεται ως Μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο (Κ17), Ερμή Κορυδαλλού και Προοδευτική . Μιχάλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Καββαδία απο το Παναιτωλικό. Γεννημένος στις 10/05/2000 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σφυρίδη. Γεννημένος στις 01/09/2000 και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Παλαιό Φάληρο, Ατρόμητος Αθηνών Κ16, Λεβαδειακός Κ17-Κ20, Καλλιθέα Κ19 και Αήττητο Σπατών . Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις