Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Αλέξανδρος Πιαστόπουλος, Νίκος Σαμπανίδης, Γεράσιμος Βουκελάτος, Μιχάλης Βαλιούτης, Αλέξανδρος Καββαδίας και Νίκος Σφυρίδης συμφώνησαν και υπέγραψαν στην ομάδα της Αθήνας.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πιαστόπουλος. Γεννημένος στις 14/03/1996 και αγωνίζεται ως Κεντρικός χαφ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παοκ (κ20), ΝΠΣ Βόλος, Αιγινιακός , Κέρκυρα και Τρίκαλα . Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Σαμπανίδη. Γεννημένος στις 02/11/1998 και αγωνίζεται ως Επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη (κ20) και Δόξα Δράμας . Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Βουκελάτο. Γεννημένος στις 29/04/1998 και αγωνίζεται ως Μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο ,Κέρκυρα, Πλατανιά ,Καλλιθέα και Ολυμπιακό Βόλου . Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βαλιούτη και αγωνίζεται ως Μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο (Κ17), Ερμή Κορυδαλλού και Προοδευτική . Μιχάλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Καββαδία απο το Παναιτωλικό. Γεννημένος στις 10/05/2000 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σφυρίδη. Γεννημένος στις 01/09/2000 και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Παλαιό Φάληρο, Ατρόμητος Αθηνών Κ16, Λεβαδειακός Κ17-Κ20, Καλλιθέα Κ19 και Αήττητο Σπατών . Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις