Ήττα για τον Ολυμπιακό Β. στην Καλαμάτα, τον αδικεί το 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα στο γήπεδο της Παραλίας, με το σκορ να αδικεί τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με την Καλαμάτα να σημειώνει τρίτο γκολ, στη μοναδική ευκαιρία που είχε η Μαύρη Θύελλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο γκολ της Καλαμάτας προήλθε από αυτογκόλ του Σκοπελίτη στο 12’, ενώ ο το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά στο 20’. Ο Κουντουριώτης στο 41’ με σουτ μείωσε το σκορ σε 2-1, για να πετύχει τρίτο τέρμα η Καλαμάτα στο 62’ με τον Μοζέρ.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βούγιοβιτς, με τον Σκοπελίτη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ναά στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Μαρκοπουλιώτης και Φιλίποβιτς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Ντουάρτε και Κόλα. Στις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Κουντουριώτης (δεξιά) και Σουλεϊμάν (αριστερά), με τον Χάσεκ να παίζει πίσω από τον προωθημένο Μπάτροβιτς.

Μόλις στο 1’ ο Σκοπελίτης βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Χάσεκ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Καλαμάτας, ο Τσέχος έκανε την παράλληλη σέντρα για τον Σουλεϊμάν, μέσα στην περιοχή, δίχως όμως ο εξτρέμ του Ολυμπιακού να βρει την μπάλα.

Η Καλαμάτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12’ με αυτογκόλ του Σκοπελίτη. Ο Μαβινγκά από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βούγιοβιτς, για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στο 17’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Κουντουριώτης με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Χάσεκ, αυτός ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία από πλάγια θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Καπούταγλη.

Κι αφού δεν έγινε το 1-1, στο 20’ η Καλαμάτα έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Παυλίδης έκανε τη σέντρα, ο Μαρκόφσκι νίκησε στον αέρα του αμυντικούς του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τη Μαύρη Θύελλα.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 41’ μείωσαν το σκορ σε 2-1. Μετά από ωραία μπαλιά του Μπάτροβιτς στον Κουντουριώτη, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού προχώρησε και με δυνατό σουτ σκόραρε.
Στο 45’ ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε φάουλ με τον Καπούταγλη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με διάταξη 3-5-2 (με τον Ασλανίδη να προστίθεται στους δύο στόπερ Μαρκοπουλιώτη και Φιλίποβιτς) δεν υπήρξαν τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο, η Καλαμάτα στο 62’ πέτυχε το 3-1 με τον Μοζέρ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Ντα Σίλβα.

Διαιτητής: Τσουλάκος (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μπουρίκας, Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης (77’ Καραχάλιος), Μαβινγκά (70’ Ασαμόα), Τσελεπίδης, Λουπάνου (46’ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινόπουλος (46’ Τσαγκαλίδης), Παπατόλιος (46’ Ντα Σίλβα), Παυλίδης (61’ Τάτος), Σκεντεράι (46’ Αναστασόπουλος), Νάνι (77’ Μπούνας), Κόκκορης (61’ Μοζέρ), Μαρκόφσκι (46’ Λουκίνας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντουάρτε (70’ Ντιαμπί), Κόλα, Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Κουντουριώτης (67’ Χατζιπιρπιρίδης), Χάσεκ (81’ Παπακώστας), Μπάτροβιτς (46’ Βερνάρδος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις