Ήττας της Βέροιας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ (video)

Η Βέροια ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (4/9). Το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Καγκάβα (69’ πεν.)

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 16΄ ο Μιτρίτσα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη φάση ήρθε στο 65’. Ο Καγκάβα πέρασε τρεις αντιπάλους, έδωσε με τακουνάκι στον Μουργκ, αυτός πλασάρει άουτ. Στο 69΄ ο Μπίσεσβαρ κέρδισε το πέναλτι και ο Καγκάβα έκανε το 0-1. Στο 75′ δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 79’, ευκαιρία για να τη Βέροια να ισοφαρίσει. Ο Μυστακίδης έκανε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 85΄ ο Ζίβκοβιτς βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον Μπαϊντού πριν πλασάρει. Στο 89’ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τετ α τετ τον Άκπομ που έχασε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μπαιντού Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Τσιμόπουλος, Ντίνας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Παπαχρήστος, Μυστακίδης, Φοφανά, Ισαακίδης και Τασιόπουλος

(Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα (46′ Γιαξής), Κρέσπο (46′ Ζίλος), Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι, Μιτρίτσα (62′ Μπίσεσβαρ), Καγκάβα (74′ Βιεϊρίνια), Μουργκ, Άκπομ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις