Επαναδραστηριοποιείται η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου

Το δικό της λιθαράκι όπου και όταν χρειαστεί θα προσφέρει η λέσχη φίλων Νίκης Βόλου που ενεργοποιείται και πάλι για να βοηθήσει την προσπάθεια του συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση:

“Σε μία προσπαθεια συσπείρωσης ενότητας και στήριξης του συλλόγου μας η λέσχη φιλων ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ανασυγκροτείται και ενεργοποιεί τα μέλη της με αποκλειστικό στόχο να προσφέρει έργο και υπηρεσίες αφιλοκερδώς στηρίζοντας την ομάδα χωρίς τυμπανοκρουσίες όπου και αν υπάρχει ανάγκη.

Με σεβασμό στην εκάστοτε διοίκηση θα στέκεται δίπλα της αρωγός και προστάτης της ιδέας και της ιστορίας του συλλόγου μας. Θα ειμαστε αφανείς και μοναδικός στόχος μας είναι ο σύλλογος να μεγαλουργήσει.

Οι οργανωτικές συναντήσεις ήδη ξεκίνησαν με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ενημερωθούν όλα τα μέλη μας αλλα και όσοι συμπορευθούν μαζί μας για τις πρώτες δράσεις στην συγκέντρωση που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ 91 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924…..2016….2116 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις