Φιλική νίκη του Πανσερραϊκού, 2-1 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (video)

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας 2-1, εκτός έδρας στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε με ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στην εβδομάδα.

Στο 15΄ ο Δημήτρης Ανάκογλου επιχείρησε ωραίο σούτ αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 25′ ο Ριβάλντο που μέρα με την μέρα βρίσκει τα πατήματα του, σούταρε απο μακριά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ.

Στο 41′ ήταν η σειρά του Κανίς, να επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι.

Στο 58′ ο Χισαμ Κανίς, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Μηχανιώνα κατάφερε σε μια στιγμή αδράνειας να ισοφαρίσει με τον Τσακιρίδη, ενώ στο επόμενο δίλεπτο ο Τσιμίκας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό, απο την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Σοφιανός.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης (Κατσίκας 46’) Ζέρης, Γιανναράκης, Μαρκιόνι Δημητρίου (Καραμπέρης 46’), Πίντο, Ριβάλντο (Μασκανάκης 46’), Κανίς (Θεοδωρίδης 79’) Έππας (Μέσσι 65′), Κόντσι (Τσιμίκας 55’), Ανάκογλου (Σοφιανός 65’).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις