Από ένα ημίχρονο Ρήγας και Δήμητρα στο 1-1 του Βελεστίνου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου Ρήγας Φεραίος και Δήμητρα Ευξεινούπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπόλη στο 16’ με πλασέ, σε μια φάση στην οποία τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Ρήγα, Τσιλίγκος, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Η Δήμητρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε μια «ανάσα» από το 0-2, με τον Αλέξανδρο Αναστασίου να πιάνει την κεφαλιά στο 38’, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ρήγα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τον Ρήγα Φεραίο να ανεβάζει την απόδοσή του και σ’ αυτό συνετέλεσαν και οι αλλαγές που έκανε ο Λάκης Μπακάλης.
Η ομάδα του Βελεστίνου έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, για να φτάσουμε στο 82’, όπου ο Ρήγας κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Στεφανή στον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή. Ο Στάθης Ρόκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσιλίγκος, Γοδενόπουλος, Βαϊόπουλος, Σταματίου, Φιλοσόγλου, Βλιώρας, Σουγκάρης, Ρόκας, Καραγιάννης, Χασάπης, Δ. Αγροκώστας.
Αγωνίστηκαν και οι: Σπηλιόπουλος, Γάρος, Γουτούλης, Φούκης, Γ. Αγροκώστας, Παπαδανιήλ, Χότζα, Κίτσιος.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Καρράς, Μαυροζούμης, Βουρδάκης, Μπόλης, Αναστασίου.
Αγωνίστηκαν και οι: Χαρχαλάκης, Σιόβας, Φαράντος, Στεφανής, Kρανάς, Μπιρμπίλης, Νικογιάννης, Μπουμπούκης, Χρόνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις