Πανιώνιος: Κάνει πίσω ο Τσακουμάκος – Στον «αέρα» η συμμετοχή στη SL2

Μοιράσου το άρθρο

Προς ναυάγιο οδεύει η εμπλοκή του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου στον Ιστορικό και η συμμετοχή στην Super League 2 είναι στον «αέρα».

Εξελίξεις με τον υποψήφιο επενδυτή που δεν είναι και τόσο θετικές προκύπτουν για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου.

Ο Γιάννης Τσακουμάκος αν και αρχικά πήρε το χρίσμα από την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αναλάβει τον Ιστορικό, ενόψει της συμμετοχής στην Super League 2, φαίνεται πως κάνει πίσω.

Τα χρέη προς τρίτους, τα οποία ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες για τα οφειλόμενα, δεν προχώρησαν όπως θα περίμενε και όλα δείχνουν «ναυάγιο» στην υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας άλλα υπολόγιζε και άλλα βρήκε μπροστά του, με αποτέλεσμα πλέον να κάνει δεύτερες σκέψεις για εάν θα αναλάβει την ΠΑΕ που – έστω και προσωρινά – έχει συσταθεί.

 

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα της Δευτέρας (6/9) καθώς θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνάντηση του νομικού εκπροσώπου του Τσακουμάκου με την Διοικούσα Επιτροπή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ραντεβού αυτό, η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή θα καταθέσει τους λόγους για τους οποίους δε θα μπει στον Πανιώνιο.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, στον Ιστορικό θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν άλλη λύση. Κάτι τέτοιο, όμως, δε διαφαίνεται στον ορίζοντα και δίχως επενδυτή η παρουσία του Πανιωνίου στην SL2 είναι στον «αέρα».

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις