Ικανοποιημένος ο Βαζάκας από την πορεία της προετοιμασίας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαζάκας, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στην προετοιμασία, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει και βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αν και μιλάμε επί της ουσίας για μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Βέβαια, υπάρχουν αδυναμίες, οι οποίες έχουν εντοπιστεί και πάνω σε αυτές δουλεύει η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές. Οι “ερυθρόλευκοι” γυμνάστηκαν χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Καλαμάτα έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Απουσίαζαν δικαιολογημένα (είχαν πάρει άδεια), οι Χρήστος Κουντουριώτης και Κυριάκος Ασλανίδης, οι οποίοι πήγαν στον τόπο κατοικίας τους για να φέρουν τα πράγματά τους.
Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο (ράγισμα) στο φιλικό με την Καλαμάτα, έχει τοποθετήσει στο χέρι του νάρθηκα, χωρίς όμως να τον εμποδίζει να προπονηθεί.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, με τους “ερυθρόλευκους” να αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό στο Βόλο, χωρίς ωστόσο, να έχει ανακοινωθεί ακόμη το γήπεδο που θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις