Μπάσκετ: Απέκτησε τους νεαρούς Μαστέλλο και Χροναίο ο Γ.Σ. Βόλου

Δύο νέους αθλητές προσέθεσε στο δυναμικό του ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα των Ανδρών στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο λόγος για τον 18χρονο Γιώργο Μαστέλλο, που είναι πλέι μέικερ και αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας και τον 21χρονο Γιάννη Χροναίο, που είναι επίσης πόιντ γκαρντ και πέρσι έπαιζε στην Ανάληψη.

Στην ανδρική ομάδα παρέμειναν οι εξής: Αυλογιάρης Στέργιος (21 ετών, σμολ φόργουορντ), Καραφέρης Γιώργος (16 ετών, πόιντ γκαρντ), Κορτέσης Μάριος (21 ετών, σούτινγκ γκαρντ), Κυριαζής Κώστας (21 ετών, πάουερ φόργουορντ), Κουρουπάκης Νίκος (30 ετών, σέντερ), Λακαβάλα Αλέξανδρος (17 ετών, σμολ φόργουορντ), Νικολαΐδης Χρήστος (21 ετών, πάουερ φόργουορντ), Ντάκης Βασίλης (21 ετών, σούτινγκ γκαρντ), Τσίρος Μάριος (22 ετών, πάουερ φόργουορντ), Τσούκας Αλέξανδρος (18 ετών, σμολ φόργουορντ), Χαϊμαντάς Αντώνης (18 ετών, σέντερ), Χατζόπουλος Στέργιος (28 ετών, σμολ φόργουορντ).

Επιπλέον προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής οι: Μαναρίδης Στέλιος (16 ετών, πόιντ γκαρντ), Γαλάτος Κώστας (17 ετών, σούτινγκ γκαρντ) και Κατσίβελος Αριστοτέλης (17 ετών, πάουερ φόργουορντ).

Από την άλλη πλευρά παραχωρήθηκαν σε άλλες ομάδες ο Σταθούρος Άγγελος (20 ετών, πόιντ γκαρντ) στον Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος από φέτος θα παίζει στη Β’ Εθνική, ο Σπανόπουλος Παναγιώτης (21 ετών, πάουερ φόργουορντ-σέντερ) στη

Νίκη Βόλου, που επίσης παίζει στη Β’ Εθνική, ο Μούτσιος Λευτέρης (18 ετών, πόιντ γκαρντ) στους Γαλάζιους Θεσσαλονίκης που μετέχουν στην Γ’ Εθνική, ο Ζήσης Βασίλης (24 ετών, πόιντ γκαρντ) στην Ανάληψη.

Προπονητές είναι οι Παναγιώτης Τύμπας, Γιώργος Ντάκης και Στέφανος Μπαντίδης.

Η οικογένεια του ΓΣ Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τις διοικήσεις των ομάδων για την παραχώρησή των παραπάνω αθλητών και να τους καλωσορίσει στον σύλλογο, να ευχαριστήσει επίσης τους αθλητές που παραχωρήθηκαν για τη συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και να ευχηθεί σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις