Ανοιχτό παραμένει το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Δέκα μέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, όσον αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, εκείνες που προέρχονται από το περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές πάνω των 25 ετών του περσινού τους ρόστερ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ίσως και σήμερα το θέμα ξεκαθαρίσει, προκειμένου να γνωρίζουν οι ομάδες πως θα κινηθούν, όσον αφορά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Στον Ολυμπιακό Βόλου επιθυμούν την έκδοση των δελτίων έξι ποδοσφαιριστών.
Αν εκδοθούν τα δελτία, οι “ερυθρόλευκοι” θα αποκτήσουν τον 23χρονο φορ Όσκαρ Σιαφά από την Ισημερινή Γουινέα, ο οποίος έδειξε στις προπονήσεις που έλαβε μέρος τον Ολυμπιακό, πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, με τα πλούσια σωματικά το προσόντα και την ποδοσφαιρική του αξία. Μάλιστα, το διάστημα αυτό ο Σιαφά έχει κληθεί στην εθνική της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Επίσης, η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο, για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Διαφορετικά, αν δεν εκδοθούν τα δελτία, θα υπάρξουν εκ των πραγμάτων αποχωρήσεις από την ομάδα, που θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν με παίκτες Έλληνες κάτω των 25 ετών και ξένους κάτω των 23 ετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις