Σακαφλιάδες: «Δε βρέχει στην πόλη, σας φτύνουν…»

Απογοήτευση κι εκνευρισμός επικρατεί στους οργανωμένους οπαδούς των Τρικάλων σχετικά με την κακή συνεννόηση που δείχνουν ότι έχουν ο πρόεδρος Ηλίας Αϊβάζογλου και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Λάλας.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στους «κυανέρυθρους», τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την πλευρά Λάλα προκύπτει ότι θέλει να αγοράσει και τις μετοχές του Η. Αϊβάζογλου για να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ και οι «Σακαφλιάδες», με οργισμένη ανακοίνωση την Τρίτη (7/9), ζητούν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει.

Κάνουν λόγο για θέατρο του παραλόγου που πρέπει να τελειώσει, ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «δε βρέχει στην πόλη, σας φτύνουν!».

Aναλυτικά: «Φτάσαμε αισίως 7 Σεπτεμβρίου και δυστυχώς ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ μοιάζει ακυβέρνητο καράβι και σωματείο ερασιτεχνικής κατηγορίας με τους αστείους χειρισμούς της παλιάς αλλά και της νέας τάξης πραγμάτων στη διοίκηση του.

Νομίζαμε ότι τα είχαμε ζήσει όλα σε αυτή την ομάδα αλλά φέτος κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα έως και επικίνδυνα για την επιβίωση και το μέλλον της ομάδας.

Μπορείτε να δώσετε εξηγήσεις στον πολυπληθή κόσμο της ομάδας που (νομίζετε ότι) διοικείτε κύριοι για τα παρακάτω ποδοσφαιρικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;

– Γιατί η ομάδα πήγε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας χωρίς προπονητή;

– Γιατί η ομάδα πήγε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας χωρίς γυμναστή, γιατρό, φυσιοθεραπευτή;

– Έχει πλέον η ομάδα στελεχωθεί στα νευραλγικά αυτά πόστα;

– Γιατί η ομάδα πήγε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας χωρίς πρώτα να έχουν γίνει εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές;

– Γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το τι γίνεται στην ομάδα όπως πχ οι μεταγραφές παικτών κάποιοι εκ των οποίων κάναν γκελ στον κόσμο;

– Που είναι το πολυδιαφημισμένο γραφείο τύπου που θα στελεχώνατε;

– Η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα με προπονητή ή με τον τωρινό υπηρεσιακό;

– Γιατί η ομάδα δεν κινήθηκε μεταγραφικά σε θέσεις όπου εξόφθαλμα έχει ανάγκες;

Παλιοί ή καινούργιοι σας χτυπάμε το καμπανάκι για πολλοστή φορά… Καταλάβετε επιτέλους ποια ομάδα διοικείτε και σεβαστείτε την Ιστορία της και τον λαό αυτής! Βάλτε το συντομότερο δυνατόν ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε τη φετινή χρονιά!

Δε βρέχει στην πόλη! Σας φτύνουν! Και θα το διαπιστώσετε αν κάποτε πατήσετε το πόδι σας σε αυτή…

Ή βρείτε τα ή αδειάστε μας τη γωνιά είτε η μία είτε η άλλη πλευρά! Αυτό που ζητάμε από σας είναι ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Δυστυχώς δεν έχετε κανένα από τα δύο. Εδώ θα είμαστε και θα επανερχόμαστε… Φέτος δε θα είστε μόνοι σας στο γήπεδο…

Υ.Γ. Παναγιώτη κράτα γερά! Θα βγεις νικητής!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις