Στο μικροσκόπιο της ΕΕΑ Μπιλ Πάπας και Ξάνθη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επιβεβαίωσε ότι έχει βάλει στο μικροσκόπιό της το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εναν σχεδόν χρόνο αφότου η ίδια αυτή ΕΕΑ ενέκρινε την μεταβίβαση μετοχών από τον Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας και περίπου δυο μήνες αφότου πήρε από τις πρώτες ομάδες πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ, είναι προφανές ελέγχεται εκ νέου το ιδιοκτησιακό της καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ελληνοαυστραλό.

Άγνωστο παραμένει αν η σπουδή αυτή της ΕΕΑ οφείλεται σε αυτεπάγγελτη ενέργεια, σε πιθανή ενημέρωση από τις αρχές της Αυστραλίας ή στην καταγγελία που είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει ο Αλέξης Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είχε οριστεί ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη της Τρίτης αλλά όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, δόθηκε αναβολή «λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
thrakisports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις