Ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να υπάρχει ως επαγγελματική ομάδα; Ποιος θα αναλάβει τις τύχες της και με ποιους ποδοσφαιριστές. Από αυτούς που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή, στην καλύτερη περίπτωση να μείνουν τέσσερις-πέντε παίκτες. Ανάλογα με το πόσοι παίκτες θα μείνουν στο ρόστερ, θα πρέπει στη συνέχεια…

…να προωθηθούν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, ενώ θα πρέπει να γίνουν και κάποιες μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μέχρι 24 ετών, καθώς η ΕΠΟ δίνει, πλέον, αυτή τη δυνατότητα στις ομάδες που έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι η ΠΑΕ να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς έχει χάσει τις ρυθμίσεις και θα πρέπει να καταβάλει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Κι όλα αυτά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς στις 31 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποκτήσει παίκτες.
Κάτω, πάντως, από τις υπάρχουσες συνθήκες φαντάζει δύσκολο η ομάδα να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας, όταν οι εναπομείναντες παίκτες της ομάδας είναι ελάχιστοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις