Ο Πιερικός 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ – Διακόπηκε το παιχνίδι στο 71′

Χάρη σε γκολ του Χαρτσιά στο 53′ ο Πιερικός κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 57′ λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης, με τον διαιτητή Πολυχρόνη να περιμένει δεκαπέντε λεπτά προτού σφυρίξει τη λήξη στο 71′.

Το “φιλμ” του αγώνα

14′ Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ζαφειράκη από αριστερά, ο Χαρτσιάς έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Μπουργάνη να παραχωρήσει κόρνερ.

15′ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Χαρτσιά από δεξιά, ο Καρβούνης έπιασε την κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας, μπλόκαρε όμως ο καλά τοποθετημένος Μπουργάνης.

17′ Ο Σπυρίδης έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά και έστειλε τη μπάλα στο αριστερού κάθετου δοκαριού του Τζήμα, με τον Μπράντονιτς να παίρνει το ριμπάουντ και από το σημείο του πέναλτι να σουτάρει ψηλά άουτ.

28′ Μακρινό σουτ του Ζαφειράκη, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ.

37′ Συρτό σουτ του Καλουτσικίδη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τζήμας.

46′ Σέντρα του Τοπαλίδη, φαλτσαριστή κεφαλιά του Χαρτσιά, δεν ανησύχησε ο Μπουργάνης.

53′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Χαρτσιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παναγιώτου και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.

57′ Λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης έσβησαν οι προβολείς στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και πλέον υπάρχει σκοτάδι σε όλο το γήπεδο πλην των δημοσιογραφικών θεωρείων.

67′ Έχει ανάψει μόλις μία σειρά προβολέων στον έναν προβολέα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη προς το παρόν η συνέχιση του αγώνα.

Εξάλλου, απαιτείται τουλάχιστο μισή ώρα για να επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία οι προβολείς του γηπέδου.

71′ Ο διαιτητής Πολυχρόνης σφύριξε τη λήξη του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας (45′ λ.τ. Γαλάνης), Τοπαλίδης, Κόλα, Γιαλαμίδης, Καρβούνης, Κρίμιτζας, Καρανάτσιος (46′ Καγκελίδης), Ζαφειράκης, Μότα (46′ Μηλιώτης), Χαρτσιάς, Φωκαΐδης.

Στον πάγκο: Δεληγιάννης, Μητακίδης, Παπουτζίδης, Πέλκας, Τσενικλής, Σκαμπαρδώνης, Μαυρίδης, Στούνταρ.

ΠΑΟΚ Κ-19 (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Πολύζος, Κουλιεράκης (29′ Παναγιώτου), Καλουτσικίδης, Κόλλινς, Σελιμάι (46′ Τάχατος), Τσοπούρογλου, Τίτο, Κουλούρης, Σπυρίδης, Μπράντονιτς.

Στον πάγκο: Μπαλάφας, Αβέ, Πελετίδης, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Γαϊτανίδης, Πανίδης, Τζήμας.

katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις