“Λευκή” ισοπαλία στο φιλικό ανάμεσα σε Διαγόρα και ΑΕΚ Β’

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Αθήνα, έδωσε πριν από λίγο ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» του Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθαν ισόπαλοι (0-0) κόντρα στην Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

Αρκετά θετικό τεστ για τον Διαγόρα ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Super League 2. Μάλιστα ο γηραιός είχε δοκάρι με τον Ζούνη μόλις στο 10′ για να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα ο “δικέφαλος” απώλεσε 2-3 καλές ευκαιρίες. Όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης (88′ Κάτσικας) Κορνέζος (88′ Αρβανίτης) Γιαννούτσος (88′ Κώτσιος) Μπούσης (71′ Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος, Μπάμπης (88′ Πιτιλάκος) Αμούρ (82′ Γεωργέας), Απ. Χριστόπουλος (82′ Κορομηλάς) Γιούσης, Ιατρούδης (88′ Γκολφίνος)

Διαγόρας Ρόδου: Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Γιώργου, Παπαδόπουλος, Πίσπας, Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Σάιμπερτ.

Αγωνίστηκαν και οι Σκαφίδας, Πασαλιμανιώτης, Μπούμπας, Λαμπίρης, Σεφκίετ, Ντος Σάντος, Παραστατίδης, Τάτσης, Αλνταίρ, Μπαστιανός, Τσιαντούλας

Πηγή: News12.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις