Περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ θα συζητηθεί και το θέμα της αδειοδότησης του Αιγάλεω, το οποίο αναμένουν με αγωνία και οι υπόλοιπες ομάδες από την περσινή Φούτμπολ Λιγκ που δεν αδειοδοτήθηκαν, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου.
Όλα, λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα και στον Ολυμπιακό θα γνωρίζουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των έξι παικτών του περσινού ρόστερ, πάνω των 25 ετών, τα συμβόλαια των οποίων ανανεώθηκαν, χωρίς όμως μέχρι τώρα η ΕΠΟ να εκδώσει τα δελτία τους (Σκοπελίτη, Κόλα, Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Γραικού και Χολέβα), καθώς ελήφθηκαν ως εκπρόθεσμα.
Αν η υπόθεση έχει αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες την ΠΑΕ θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι κυρίως στην άμυνα, με την απόκτηση δεξιών μπακ, στόπερ και ανασταλτικού μέσου, καθώς μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πλήρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις