Υπολογίζουν τη Λαμία στον Βόλο

Το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν θα είναι εύκολο για τον Βόλο, παρότι οι «κυανέρυθροι» προβάλουν ως φαβορί. Μπορεί η ομάδα να έδειξε στα φιλικά πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί να διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες από πέρυσι, ωστόσο, θα πρέπει ο Βόλος να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στη νίκη.
Η Λαμία αναμένεται να παίξει σφιχτά στην άμυνα, με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους και θα κυνηγήσει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Γκιγέρμο Αμπασκάλ έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας πως έχει τρόπο να φτάνει στο γκολ κι αυτό θα επιδιώξει και στο ματς με τη Λαμία. Θα είναι, ωστόσο, σημαντικό το γεγονός ο Βόλος να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη.
Συνήθως τα παιχνίδια ανάμεσα στον Βόλο και στη Λαμία είναι κλειστά και κρίνονται στο γκολ.
Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ εκτός των Νικολάζ Ορόζ, Ζαν Πιέρ Ρινέρ και του μακροχρόνιου τραυματία Ντααν Ριένστρα, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και ήδη φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους εννέα παίκτες της ενδεκάδας. «Παίζεται» η θέση του φορ, την οποία διεκδικούν οι Κέβιν Ροσέρο και Τομ Φαν Βέερτ, με τον Κολομβιανό να ξεκινά βασικός στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ και Νίκη Βόλου, αλλά με τον Φαν Βέερτ να είναι πιο έμπειρος και καθαρά φορ περιοχής, που ίσως χρειάζεται περισσότερο στις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ακόμη αποφασίσει για μία θέση στη μεσαία γραμμή, με την οριστική απόφαση να την παίρνει μετά την προπόνηση της Παρασκευής. Στην αμυντική διάταξη δεν αναμένονται εκπλήξεις, με τους Πουρίτα, Φεράρι να είναι οι δύο ακραίοι αμυντικοί και οι Γκρίλο, Ρομέρο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κλέιμαν φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Κότνικ κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις