Α’ Ε.Π.Σ.Θ.: Το ταμείο του 2ου ομίλου για την 10η αγωνιστική

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο για τον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και σας τον παρουσιάζει μιας και ουσιαστικά το μόνο που χρίζει αναφοράς είναι η μάχη που δίνεται από τις μισές και πλέον ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και το ποιος και πότε θα σταματήσει την φρενήρη πορεία του Γ.Σ. Αλμυρού.

Σάββατο 23/1

Πρωτεσίλαος – Γ.Σ. Αλμυρού 0-2: 10 στα 10 και δεν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να σταματήσει την εκπληκτική ομάδα του Λ. Καλογήρου την εφετινή σεζόν. Οι πρωταθλητές λοιπόν για άλλη μια αγωνιστική πήραν αυτό που ζητούσαν μέσα στο γήπεδο φτάνοντας έτσι τους 30 πόντους, καταρρίπτοντας την περσινή τους επίδοση (27 πόντους στον α’ γύρο). Στα αγωνιστικά σαφώς ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια οι φιλοξενούμενοι που για ακόμη ένα ματς έφυγαν με 0 παθητικό από το γήπεδο(υπενθυμίζουμε πως έχει 1 γκολ παθητικό). Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Πτελεού με την ήττα της αυτή παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς συγκομιδή σε 10 αγωνιστικές.

Κυριακή 24/1

Αγχίαλος – Αίας 3-2: Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Αγχιαλού κόντρα στον Αίαντα με 3-2. Οι Αγχιαλίτες που πήγαν στο ημίχρονο με σκορ 3-0 και μεγάλο τους πρωταγωνιστή τον Τσαρδακά που σκόραρε δις έφτασαν στους 12 βαθμούς και σιγά-σιγά δείχνουν πως ξεκολλάνε από τις τελευταίες θέσεις, αλλά ακόμη πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όσον αφορά τον Αίαντα τώρα, που προσπάθησε να αφήσει πίσω του το κακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο μείωσε στο 47′ αλλά το δεύτερο γκολ του ήρθε στο 81′ και ουσιαστικά δεν υπήρχαν οι δυνάμεις για κάτι περισσότερο. Με την ήττα του αυτή , η ομάδα της Σούρπης παρέμεινε στους 14 βαθμούς και είδε την Σκόπελο να τον πιάνει στην 6η θέση μετά την νίκη κόντρα στην Δήμητρα.

Σκόπελος – Δήμητρα 3-2: Τεράστια νίκη για τους Σκοπελίτες με γκολάρα του Σκιαθίτη που ουσιαστικά τους ξεκόλλησε ακόμη περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον αποκτούν και καλύτερη ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Ενώ στην αντίπερα όχθη άλλο ένα παιχνίδι που προβλημάτισε αρκετά με την απόδοση της η ομάδα της Δήμητρας που ακόμη δεν μπορεί να βρει αγωνιστική ταυτότητα και συνοχή εντός των τεσσάρων γραμμών.

Άθλος – Διαγόρας 0-1: Άλλη μια νίκη για τον Διαγόρα αυτήν την φορά στην έδρα του ουραγού Άθλου, με το ισχνό 1-0 και με αρκετή δόση άγχους μιας και η ομάδα από τον Αλμυρό τον κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να πάρει κάτι το θετικό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά δεν τα κατάφερε καθώς είχε και δοκάρι αλλά και γενικά αρκετή ατυχία στο παιχνίδι της. Όσον αφορά τα της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στο -5 από την κορυφή, ενώ η ομάδα του άθλου μετά και το πέρας της 10ης αγωνιστικής δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης έχοντας μόλις 2 βαθμούς.

Ε.Μ.Α – Αχιλλέας 1-0:
Το ντέρμπι των ουραγών είχε νικητή και μάλιστα με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα καθώς η ομάδα της Ε.Μ.Α. έφτασε τους 11 βαθμούς και μπήκε και πάλι για τα καλά στο κόλπο της παραμονής, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αχιλλέα έχοντας μόλις 4 βαθμούς συγκομιδή πλέον βλέπει την υπόθεση παραμονής να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Απόλλων Καναλίων – Μυρμιδόνες 2-1:
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Απόλλων που έφτασε τους 17 βαθμούς και πάτησε στην 3η θέση, μιας και εκμεταλλεύτηκε εις το έπακρον την ήττα του Πρωτεσίλαου και τον προσπέρασε στην βαθμολογία, καθώς εκείνος έκαμψε πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ την αντίσταση των Μυρμιδόνων.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις