Καλαμάτα: «Όλα για τους μεγάλους, όλα για την βιτρίνα»

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στην Καλαμάτα, όπως ήταν φυσικό, η απόφαση της ΕΠΟ να κάνει δεκτή την πρόταση της Super league 1 που προβλέπει τον απευθείας υποβιβασμό μόνο της τελευταίας ομάδας του βαθμολογικού πίνακα και τον αγώνα μπαράζ για την προτελευταία με τη δεύτερη ομάδα της Super League 2.

Αυτό πρακτικά, όπως έχουμε αναφέρει, σημαίνει πως η πρωταθλήτρια του ενός ομίλου της SL2 μπορεί να μείνει και εκτός Super league 1, αφού η απόφαση τελικά ήταν οι θέσεις να κριθούν σύμφωνα με την προκήρυξη η μεγάλης κατηγορίας και να ισχύσει το 1+1 και όχι το 2+2.

“Όλα γίνονται για τους μεγάλους, όλα για την βιτρίνα”, ανέφερε στέλεχος της ΠΑΕ Καλαμάτα στο sport365.gr σχολιάζοντας την απόφαση που πήρε η εκτελεστική επιτροπή.

Οι αντιδράσεις των ομάδων αναμένεται να διατυπωθούν και στο διοικητικό συμβούλιο Super league 2, το οποίο θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Παρασκευής (10/09, 13:00), σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Aπό την διαδικασία θα εκλεγούν ο Α’ και ο Β’ αντιπρόεδρος.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις