Ολυμπιακός Βόλου: Παράταση στην αγωνία…

Ούτε χθες ξεκαθάρισε οριστικά το θέμα που έχει να κάνει με την έκδοση από την ΕΠΟ των δελτίων των έξι ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού του περσινού ρόστερ. Το θέμα της αδειοδότησης, που αφορά τις περισσότερες ομάδες της περσινής Φούτμπολ Λιγκ που δεν πήραν άδεια, δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την υπόθεση να παραμείνει ανοιχτή.
Στις 17 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει άμεσα οι ομάδες, που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση, να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι.
Ο Ολυμπιακός με τα σημερινά δεδομένα έχει δικαίωμα να αποκτήσει συνολικά τρεις παίκτες, Έλληνες πάνω από 25 ετών ή ξένους άνω των 23. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Φίλιπ Χάσεκ και Βέλικο Μπάτροβιτς, οι οποίοι θεωρούνται μεταγραφές, καθώς είναι πάνω από το ηλικιακό όριο, ενώ όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση, είχε προβεί στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Γκενάντι Ξενοδόχοβ.
Τα συμβόλαιά τους ανανεώθηκαν πριν τις 30 Ιουνίου, ωστόσο, δεν καταγράφηκαν ηλεκτρονικά στο σύστημα της ΕΠΟ, όπως κι αυτά των
Κλεβί Κόλα, Φίλιππου Σκοπελίτης, Θωμά Γραικού και Χρήστου Χολέβα, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να τα θεωρεί εκπρόθεσμα. Αν ισχύσει η μη αδειοδότηση, τότε ένας από τους έξι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα μπορεί να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις