Νικητής ο Ηρακλής στο φιλικό με τη Βέροια

Ο Ηρακλής νίκησε στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια, επικρατώντας της ομάδας από την Ημαθία με 0-1 με γκολ του Μπαστακού.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρότι απείλησε μεσo-επιθετικά δεν κατάφερε να βρει τρόπο για να βάλει την μπάλα στα δίκτυα, ενώ ο Ηρακλής που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν απείλησε τόσο στα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η ομάδα από την Ημαθία ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με τον Μπαιντού από κοντά στο 52′ λεπτό και με τον Πασά με κεφαλιά πέντε λεπτά αργότερα (57′ λεπτό). Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν την ροή του παιχνιδιού, με τον Πασά με κεφαλιά στη μικρή περιοχή να απειλεί για ακόμη μια φορά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Γρηγοριάδης με επέμβαση του να αποσοβεί τον κίνδυνο (81′ λεπτό).

Οι κυανόλευκοι πέτυχαν τρία λεπτά αργότερα, το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση, αφού ο Μπαστακός σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Αν και οι Βεροιώτες πίεσαν για να απαντήσουν και να ισοφαρίσουν, ο Ηρακλής διαχειρίστηκε αποτελεσματικά την κατάσταση και νίκησε εκτός έδρας στην φιλική αναμέτρηση με 0-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης Παύλος): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Fofana, Baidoo.
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Περδίκης, Μούχαλης, Ramos, Οικονόμου, Ισαακίδης, Μυστακίδης, Ντίνας, Μούργος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης Κώστας): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσίελ, Παπαστεριανός, Πήλιος, Μασούρας, Κάκκο, Souza, Μπαστακός.
Αναπληρωματικοί: Γρηγοριάδης, Ιακωβίδης, Φάκης, Ελευθεριάδης, Παπαστεριανός, Σγουρής, Μπαλικτσής, Μακρής, Matias, Μαρινάκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Μελιτζανίδης Γ., Παπαδάκης Αθ., Χριστοδούλου Κ. (ΕΠΣ Ημαθίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις