Ιστορικό παιχνίδι για Θησέα σήμερα με Μ. Αλέξανδρο στην Αγριά

THISEAS-LOGO

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Θησέας. Σήμερα στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Αγριάς «Γ. Πασχαλίδης» υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά στην Αγριά θα φιλοξενηθεί παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος και θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Θησέα να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ, που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί θα χτυπηθούν πέναλτι.
Στην περίπτωση που ο Θησέας προκριθεί, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος, στη γ’ φάση του Κυπέλλου ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Θησέας θέλει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα, με τη διοίκηση του συλλόγου να καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» σήμερα στο γήπεδο, ούτως ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος μία ιστορική πρόκριση. Η διοίκηση τονίζει, ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid-19.

Δύο απουσίες ο Θησέας
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε και ο Κώστας Σταματίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Τσιανάκα και Λίτσο. Αντίθετα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε ο Ιακωβίδης και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επιστρέφει, επίσης και ο Φουρκιώτης.
Οι 18 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Σταματίου για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Κουτσιρίμπας, Καρακασίδης, Κοντοστάθης, Ιακωβίδης, Δημουλάς, Γκάγκας, Σπαθής, Κουκουτής, Αλμπανίδης, Χατζησταμάτης, Κουτσούκης, Αλεξίου, Κοτζαθανάσης, Κατσιγιάννης, Καραμανλής, Φουρκιώτης, Καρατσόλης και Παπαδήμας.

Κάλεσμα της διοίκησης προς τους φιλάθλους
Κάλεσμα προς τους φιλάθλους να έρθουν σήμερα στο γήπεδο της Αγριάς για να στηρίξουν τον Θησέα στην προσπάθειά του να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας απευθύνει η διοίκηση του μαγνησιώτικου συλλόγου. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Σήμερα Σάββατο και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς και στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Θησέας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας.
Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών», ούτως ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία ιστορική πρόκριση. Να τονίσουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid-19».

Διαιτητής ο Κεχαγιάς
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Χρήστο Μπάλα από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις