Σούπερ Λιγκ: Πρεμιέρα με «μάχες» σε Αγρίνιο και Λεωφόρο

: Ξεκινάει μετά από αρκετές αναβολές σήμερα, Σάββατο (11/9) το πρωτάθλημα της Super League, με το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις σε Αγρίνιο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας αντίστοιχα.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και αυτό που θα ανοίξει το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα είναι στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται στις 18:15 τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν επί ίσοις όροις τη νίκη και τους τρείς βαθμός προκειμένου να μπούνε με ιδανικό τρόπο στη σεζόν που αρχίζει.

Ο Παναιτωλικός με νέο προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, θα φιλοξενήσει στο πρώτο του ματς για την νέα χρονιά, τον Αστέρα Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.

Σκυτάλη παίρνει λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλων Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην έδρα του Τριφυλλιού στις 20:30.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον τιμωρημένο από τη περσινή σεζόν, Λούκας Βιγιαφάνες αλλά με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης που πηγαίνει στη Λεωφόρο έχοντας μαζί του το μεγάλο του μεταγραφικό απόκτημα στη περίοδο του καλοκαιριού, Μπρούνο Άλβες.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του COSMOTE SPORT 2 HD.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις