Μπάσκετ: Σημαντική ενίσχυση για τον ΑΟ Άνω Λεχωνίων (photos)

Ενισχύεται η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Άνω Λεχωνίων, με την απόκτηση τριών παικτών, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με άλλους τρεις παίκτες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και ο Πρόεδρος της Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνεργασία με μεγάλη χαρά και τιμή με τον καλαθοσφαιριστή Βαλωτή Δημήτρη με θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου, Άνω Λεχώνια και Ιωλκία στην θέση του Center καθώς και την απόκτηση των έμπειρων καλαθοσφαιριστών Αναστάσιο Κόκκινου από Ιωλκία και του Δημήτρη Αναστασόπουλου με θητεία στην Καλαμάτα 80 στις θέσεις Shooting guard της ομάδας μας.
Τέλος η διοίκηση μας και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ της για την φετινή σεζόν στην Β ΕΣΚΑΘ με τους Center Αθανάσιο Μαρούλη με θητεία στα Λεχώνια και με τους πρώτους σκόρερ πέρσι της ομάδας μας Αναστάσιο Μίλτο PG/SG και Λεωνίδα Σοφιανίδη PG/SG με θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και Σέρρες Ίωνα και Άνω Λεχώνια αντίστοιχα

Ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του για την φετινή πορεία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης στα πρωταθλήματα μπάσκετ της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις