“Λαβωμένος” ο Κένταυρος, “λύγισε” στο Κερατσίνι

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς και γνώρισε την ήττα στο Σαββατιάτικο αγώνα, στο Κερατσίνι, από τον Ολυμπιακό με σκορ 22 – 20. Η ομάδα της Μαγνησίας ταξίδεψε στιην Αθήνα με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις (Αρβανιτίδης, Ζωναρόπουλος, Μάνο, Κεφαλάς) και με τον αρχηγό της Διονύση Κρατήρα αγωνιζόμενο με πυρετό…

 

…Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα αγωνίσθηκανμε σθένος για τη νίκη μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι. Πήραν μάλιστα προβάδισμα στο σκορ (4 – 2) στο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Κερατσινίου ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 5 – 5. Ο Κένταυρος με τον Γιώργο Λοίζου σε μεγάλη μέρα πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ και ολοκλήρωσε το ημίχρονο προηγούμενος με 12 – 9.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κερατσινίου κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να ισοφαρίσουν σε 17 – 17 στο 45ο λεπτό. Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς είχαν να αντιμετωπίσουν όμως τόσο τη κούραση (από την έλλειψη αλλαγών) αλλά και μια εχθρική διαιτησία των Χρόνη – Καραπάνου. Οι άνθρωποι του Κενταύρου Αγρίας διαμαρτύρονται για τη διαιτησία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Κένταυρος δέχθηκε 7 πέναλτι εις βάρος του, έναντι κανενός υπέρ του, σε ένα παιχνίδι που ήταν δυνατό και από τις δύο ομάδες, Έτσι η ομάδα της Μαγνησίας λύγισε στο τέλος με σκορ 22 – 20.

Με τη συγκεκριμένη εμφάνιση τους οι αθλητές του Γιάννη Τσιάπα έδειξαν ότι έχουν το ψυχικό σθένος και το ταλέντο, αρκεί να κάνουν το ίδιο και στα επόμενα πέντε παιχνίδια που απομένουν, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας τους στην κατηγορία.

Τα πεντάλεπτα: 1 -1, 2 – 4, 5 – 5, 6 – 9, 8 – 10, 9 – 12.
11 – 12, 14 – 15, 17 – 17, 19 – 19, 21 – 19, 22 – 20
Ολυμπιακός Κερατσινίου: Ανδριώτης, Σαμαράς (10), Πετράκος, Στυλιανός, Κουλακάρης, Δαλέκος (6), Παντελάκης, Μπανιάς, Αργυρός, Καραγεώργος (1), Ματθιάδης (3), Σωτηράκης (1), Βρεττός, Πολλάκης (1), Σαρρής, Ντέμα.

Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Κρατήρας (1), Αργέντος, Μακρής, Αστέρης (2), Λοίζου (8), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (1), Ασαρίδης (1), Κοντογιώργος, Νούλης (1), Μιμίκος (6), Μιχαηλίδης.
Πέναλτι: 7/10 – 2/3
Δίλεπτες: 6 – 11

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις