Στην Αγία Άννα ο Χρήστος Χολέβας

Στην Αγία Άννα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος την περσινή χρονιά αποτελούσε μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε πέρυσι 10 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Στην Αγία Άννα θα βρει έναν συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, η απόκτηση του οποίου, ως γνωστόν, έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση εδώ και μέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Άννας:
Ο Α.Σ «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Βολιώτη κεντρικού  αμυντικού Χρήστου Χολέβα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Χρήστος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία του Κενταύρου  και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Νίκη Βόλου. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα των Χανίων, του Πανιωνίου, του Απόλλων Λάρισας, του Ο.Φ Ιεράπετρας και του Αστέρα Βλαχιώτη.  Το Δ.Σ του συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις