Χωρίς νικητή το φιλικό Πιερικός-Αλμωπός

Στο 1-1 έμειναν σε φιλικό αγώνα Αλμωπός Αριδαίας και Πιερικός βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης της Super League 2.

Δείχνοντας να ανεβάζει στροφές επιθετικά ο Αλμωπός Αριδαίας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πιερικό εκτός έδρας σε φιλικό αγώνα.

Ο Αλμωπός Αριδαίας είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με κεφάλια του Κέρθι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Τυριακίδης άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα βγάζοντας τα συμπεράσματα του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Πιερικός ισοφάρισε τον αγώνα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημίχρονο με πέναλτυ.

Επόμενο φιλικό για τον Αλμωπό Αριδαίας είναι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας (Ώρα 17:00). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
7′ Γυριστό σουτ του Φωκαΐδη, η μπάλα κατέληξε εύκολα στα χέρια του Παϊτέρη.

18′ Μετά από σέντρα του Πρίκα από αριστερά, κεφαλιά του Κέρθι από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη.

22′ Έπειτα από σέντρα από αριστερά, ο Γιουκούδης έπιασε κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή σημαδεύοντας τη ρίζα του δεξιού δοκαριού με τη μπάλα να φεύγει στη συνέχεια.

50′ Ο Χαρτσιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πιερικό. Το πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Μηλιώτη.

61′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Στούνταρ από αριστερά, ο Καρβούνης έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης (46′ Ράντος), Τοπαλίδης (27′ λ.τ. Πέλκας – 74′ Καγκελίδης), Χαρτσιάς (69′ Λεωντσάκος – 89′ Σκαμπαρδώνης), Γιαλαμίδης (46′ Πιτσώλης), Καρβούνης (69′ Δεληγιάννης), Κριμιτζάς (46′ Στούναρ), Μουρατίδης (46′ Κατσαμάγκας – 89′ Μιτακίδης), Ζαφειράκης (55′ Χαντζάρας), Παπουτζίδης (46′ Καρανάτσιος), Μηλιώτης (77′ Τσενικλής), Φωκαΐδης (66′ Μαυρίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Νιαζίφογλου, Κέρθι, Γκαγιέχος, Τριανταφυλλάκης, Γιουκούδης. Στον πάγκο: Χατζηαδαμίδης, Αδαμίδης, Καράμπελας, Βλάνταν, Σαμαράς, Πέττας, Μπακούτσης, Κανελλάκης, Ζαχαρός, Κωστόπουλος, Πατσιαβούρας, Ρίβας.

Πηγή: katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις