«Αθλητισμός και γυναίκα» σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλου

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υλοποιεί και αυτή την χρονιά το πρόγραμμα «Αθλητισμός & Γυναίκα», το οποίο πραγματοποιείται από Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη…

…δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 16 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Πέραν της άθλησης, το πρόγραμμα προωθεί επίσης την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, ως «ασπίδα» απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολή εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία
Οι χώροι όπου υλοποιείται το πρόγραμμα είναι οι εξής: Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ , Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» , Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, Αθλητικό Κέντρο Καραγάτς, Αθλητικό Κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος», Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς, στην Αγριά (στο ΕΠΑΛ), στην Αγχίαλο(στέκι δημοτών) και στις Μικροθήβες (δημοτικο σχολείο).

Πληροφορίες: Διεύθυνση Αθλητισμού, 24210 71770 www.doepap.gr