Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Ρωσία, προέλαση της Τουλούζ – ευκαιρίες στο 4.05!

Αρκετές επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Δευτέρας (13/09) με τις αγωνιστικές σε πρωταθλήματα της Ευρώπης να ολοκληρώνονται. Το Betarades.gr έχει και σήμερα σούπερ προτάσεις για εσάς. Έχουμε ξεχωρίσει επιλογές από το πρωτάθλημα Α’ Ρωσίας και Β’ Γαλλίας με αξία. Εκτός από αυτά, θα βρείτε όλα τα αποτελεσματα στοιχημα στην ιστοσελίδα μας. Πάμε, λοιπόν, αμέσως στα σημερινά προγνωστικά μας.

Σκοράρουν στην Ρωσία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας, εκεί όπου για την έβδομη αγωνιστική συγκρούονται στις 19:30 η Ροστόφ με την Κράσνονταρ.

Η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ουράλ, μπορεί να προσέθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στην συγκομιδή της Ροστόφ, όμως, δεν της επέτρεψε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 14η θέση με πέντε βαθμούς. Είχε προηγηθεί η νίκη (1-2) επί της Νίζνι Νόβγκοροντ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. Εμφανίζει σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί δώδεκα τέρματα σε έξι παιχνίδια.

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Κράσνονταρ. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 3-1 επί της Ρούμπιν Καζάν σε φιλική αναμέτρηση, ενώ είχε κερδίσει με 2-0 την ίδια αντίπαλο, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμα, για την 5η αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας. Έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρας της. Μόνο σε ένα εξ αυτών, ωστόσο, στη νίκη (0-3) κόντρα στην Ουράλ, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Οι δύο ομάδες δεν διακρίνονται για την σταθερότητά τους στην άμυνα και δέχονται εύκολα γκολ. Τα καταφέρνουν, καλύτερα, πάντως, στην επίθεση, καθώς σκοράρουν με ευκολία. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα προτιμήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.93.

Ασταμάτητη η Τουλούζ

Συνεχίζουμε τις στοιχηματικές επιλογές μας με τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Χάβρη και την Τουλούζ, που διεξάγεται στις 21:45 για την έβδομη αγωνιστική.

Από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Μπαστιά προέρχεται η Χάβρη, που έχει κάνει ικανοποιητική αρχή στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι το δεύτερο “Χ” της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, καθώς είχε προηγηθεί αυτό (0-0) με την Ροντέζ. Στο ενδιάμεσο, είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Νιόρτ. Στην έδρα της μετράει δυο ισοπαλίες στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. Έχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τουλούζ, που “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων. Με πιο πρόσφατη επικράτησή της, αυτή (3-2) στη φιλική αναμέτρηση με την Πο. Είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της Βαλενσιέν και το άνετο πέρασμα της με 4-2 από την έδρα της Ντιζόν. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Διαθέτει, ακόμη, τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Λίγκας, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε έξι αγώνες. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της.

Εντυπωσιακή, πραγματικά, η πορεία της Τουλούζ και δύσκολα θα σταματήσει στην έδρα της Χάβρης. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πετύχουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους. Με τα δεδομένα αυτά, λοιπόν, θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.10.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις