Ποινή 15 αγωνιστικών σε… νταή ποδοσφαιριστή που έβρισε γυναίκα διαιτητή

Η περίφημη ατάκα «πήγαινε να πλύνεις πιάτα και άσε το ποδόσφαιρο» μαζί με κάποιες άλλες όχι τόσο… ευγενικές, που είπε ο Χουάν Μάρτς στην Νταϊάνα Κιντάνα, διαιτητή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Αργεντινή, θα του κοστίσει τη μισή σεζόν!

Δεν είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος ποδοσφαιριστής ο οποίος προσπάθησε να δείξει τον ανδρισμό του με τον εντελώς λάθος τρόπο…

Ο Χουάν Μαρτς, ποδοσφαιριστής της Έβερτον Λα Πλάτα, ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία της πόλης της Αργεντινής, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αλούμνι διαφώμνησε με τις υποδειξεις της Νταϊάνα Κιντάνα, η διαιτητής του αγώνα και άρχισε να την στολίζει με διάφορους χαρακτηρισμούς.

Ο πιο ευγενικός ήταν η περίφημη «πήγαινε να πλύνεις πιάτα και άσε το ποδόσφαιρο» με την Κιντάνα να τον στέλνει στα αποδυτήρια αλλά τον Μαρτς όχι μόνο να μην συνετίζεται αλλά να παρασύρει και τον κόσμο στο ατελείωτο υβρεολόγιο προς τη νεαρή διαιτητή.

Η τελευταία όμως κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνος με την τοπική Ένωση να επιλαμβάνεται της υπόθεσης και να τιμωρεί τον νταή ποδοσφαιριστή με 15 αγωνιστικές αποκλεισμό!

prothothema.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις