Λ. Μπακάλης: Θέλει προσοχή ο Διαγόρας

Με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ αναμετρώνται σήμερα στις 14.30 στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος με τον Διαγόρα σε «νοκ άουτ» αγώνα, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου κρύβουν παγίδες και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, με στόχο….

…να μην πέσουμε θύμα έκπληξης. Είμαστε το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξουμε και με την εμφάνισή μας μέσα στο γήπεδο.
Ο Διαγόρας χρειάζεται προσοχή, θα παίξει χωρίς άγχος, ενώ είναι από τις ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ που τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος. Βρίσκεται πίσω από τον Αλμυρό στη βαθμολογία και είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αν εμείς από την πλευρά μας δεν παίξουμε πειθαρχημένα και δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό» τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, ο οποίος δεν σκοπεύει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, τη στιγμή μάλιστα που την Κυριακή ο Ρήγας δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, μια και ο Φωκικός έχει αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις