Τουρνουά βόλεϊ διοργανώνει ο Ολυμπιακός Bόλου

Η μεγάλη επιτυχία του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε πέρσι η διοίκηση του ΑΣ «Ολυμπιακός Βόλου 1937» οδήγησε τους υπεύθυνους του συλλόγου και του τμήματος στην εκ νέου διοργάνωσή του με τη φιλοδοξία να γίνει πλέον ένα μόνιμο αθλητικό γεγονός, που θα καταστεί θεσμός για την πόλη μας.
Το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου με την συμπαράσταση του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στον οποίο η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή έξι ομάδων εγνωσμένης αξίας από Βόλο και Λάρισα στα δύο νικηφόρα σετ. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες είναι από την Α2 κατηγορία η Αργώ Βόλου και η ΕΑ Λάρισας, από τη Β’ Εθνική η Νίκη Βόλου και η Νίκαια Λάρισας, από τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΚΕΛ ο ΑΟ Σκοπέλου και φυσικά ο διοργανωτής Ολυμπιακός Βόλου.
Λόγω του ότι θα γίνουν αρκετοί αγώνες (πέντε για κάθε ομάδα) δεν θα παιχτούν τάι μπρέικ για εξοικονόμηση χρόνου και θα μοιράζονται οι βαθμοί ως εξής: Η νίκη δίνει δύο βαθμούς, η ισοπαλία έναν και η ήττα κανέναν.
Αναμένεται λόγω της δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν να διεξαχθούν ωραίοι και θεαματικοί αγώνες στους οποίους οι προπονητές θα δοκιμάσουν τις αθλήτριες και τις τεχνικές που θα ακολουθήσουν στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.
Ο Ολυμπιακός προπονείται από τον Περικλή Ξύδη και φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση νέων αθλητριών και αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Το δυναμικό των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μαρίνα Ξύδη (πασαδόρος), Ιωάννα Πανταζή (ακραία), Ειρήνη Ζαλώνη (κεντρική), Δανάη Κάστανου (διαγώνιος), Στεργιανή Γκλαβίνη (ακραία), Ευτυχία Χασιώτη (κεντρική), Έφη Γκόντα (λίμπερο), Άννα Μανικάκη (πασαδόρος), Μαριάννα Μανέα (ακραία), Ειρήνη Γκισγκίνη (κεντρική), Βασιλεία Μάντσιου (διαγώνιος), Σοφία Πάτση (ακραία), Ελίνα Στεργιοπούλου (κεντρική), Φένια Μαργαρίτη (λίμπερο), Θεοδώρα Γώγου (λίμπερο), Νάντια Βλαχούτσου (διαγώνιος), Σταματιάνα Γερογιάννη (ακραία), Κατερίνα Ρακοβίτη (ακραία), Σοφία Κατσικογιάννη (ακραία), Βάσω Καζοπίδου (πασαδόρος), Νίκη Κούση (κεντρική), Ελισάβετ Ιωακειμίδου (ακραία), Ελένη Μιχαηλίδου (κεντρική).
«Διαιτητής του τουρνουά θα είναι ο Θεόδωρος Παρασκευάς, Η διοίκηση του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον έμπειρο και καταξιωμένο διαιτητή για τη συμμετοχή του στο τουρνουά, τον σύνδεσμο διαιτητών, όπως και τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης, που φιλοδοξία μας είναι να καθιερωθεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων.
Σημειώνουμε επίσης ότι οι συμμετέχοντες και χορηγοί της εκδήλωσης θα προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Βόλου και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τον ιό Covid-19
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 18/9
10.00 Σκόπελος-Νίκη
11.00 Νίκαια-Ολυμπιακός
12.00 Σκόπελος-Αργώ
13.00 ΕΑΛ-Νίκαια
14.00 Νίκαια-Σκόπελος
15.00 Νίκη-ΕΑΛ
16.00 Ολυμπιακός-Αργώ
17.00 Νίκη-Ολυμπιακός

Κυριακή 19/9
10.00 Ολυμπιακός-Σκόπελος
11.00 Νίκη-Αργώ
12.00 Σκόπελος-ΕΑΛ
13.00 Νίκαια-Αργώ
14.00 Ολυμπιακός-ΕΑΛ
15.00 Νίκη-Νίκαια
16.00 Αργώ-ΕΑΛ
17.30 Απονομές-χαιρετισμοί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις