Πορτογάλος μπακ στο μικροσκόπιο του Βαζάκα

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου, που αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς την προσεχή Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές. Στον Ολυμπιακό Βόλου παραμένει ανοιχτό το θέμα με τα δελτία, που δεν έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ, το οποίο θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει.

Κι αυτό, προκειμένου να γνωρίζει η ομάδα σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει τη νέα χρονιά και από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές να ξέρουν, αν θα είναι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ή θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να αγωνιστούν. Επειδή, μάλιστα, οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 δεν έχουν αδειοδότηση και δεν μπορούν να αποκτήσουν Έλληνες παίκτες πάνω από 25 ετών και ξένους πάνω από 23 ετών, όσοι ποδοσφαιριστές ξεπερνούν τα συγκεκριμένα όρια ηλικίας θα αναγκαστούν από επαγγελματίες να γίνουν ερασιτέχνες.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν στο μυαλό τους κάποιους παίκτες, υποψήφιους να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα, τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά.

Στις προπονήσεις λαμβάνει μέρος και ένας νεαρός Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του Γιώργου Βαζάκα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν ο παίκτης θα αποκτηθεί ή όχι.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις