Σε τρεις μέρες κρίνονται τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για να μπορέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει τη λειτουργία της και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και μέχρι την Παρασκευή να έρθουν τα πάνω-κάτω στον σύλλογο. Η ΠΑΕ παραμένει ακέφαλη διοικητικά και κανείς δεν ενδιαφέρεται για να αναλάβει…

…τις τύχες της ομάδας.
Αν την ύστατη ώρα βρεθεί κάποια διοίκηση να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, θα πρέπει να φροντίσει η εταιρεία να αποκτήσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Η ρύθμιση στο ΙΚΑ έχει χαθεί και θα πρέπει να γίνει νέα ρύθμιση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως η ΠΑΕ δεν έχει χάσει τη ρύθμιση στην εφορία (υπήρξε λανθασμένη πληροφόρηση). Είναι κανονικά σε ισχύ η ρύθμιση των 100 δόσεων, όπως και η ρύθμιση του νόμου Ορφανού, ωστόσο, θα πρέπει να πληρωθούν οι δόσεις μέχρι την προσεχή Παρασκευή. Το ποσό που θα απαιτηθεί για να αποκτήσει η ΠΑΕ ασφαλιστική ενημερότητα είναι γύρω στις 30.000 ευρώ, ενώ περίπου 10.000 ευρώ χρειάζονται για την εφορία.
Εάν μέχρι την προσεχή Παρασκευή δεν βρεθούν 40.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Κι αυτό, καθώς χωρίς ενημερότητες (φορολογική και ασφαλιστική), δεν μπορεί να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Κ19, ούτε και να κάνει μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, κάτω των 23 ετών, που έχει πλέον τη δυνατότητα, μετά την απόφαση της ΕΠΟ.
Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό έχουν μείνει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, με τις προπονήσεις να έχουν σταματήσει εδώ και μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις