Παπαδημητρίου (ΑΣΑ) για κόσμο, γήπεδο και διεκδίκηση πρωταθλήματος στη SL2

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV παραχώρησε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου και μίλησε για την άνοδο της ΑΣΑ στη SL2, για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, για τον κόσμο και τα έργα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

– Για την άνοδο της Αναγέννησης τριών κατηγοριών σε μια χρονιά:

Ήταν κάτι που το σχολιάζαμε και πέρυσι. Εγώ προσωπικά μέσα μου πίστευα πως η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία και όνομα και φυσικά θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες από αυτές που βρισκόταν όταν ανέλαβα εγώ το Σύλλογο. Στη Γ΄ Εθνική κάναμε μια πάρα πολύ καλή οργάνωση, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Βέβαια δεν ήταν κάτι εύκολο, διότι προσωπικά πιστεύω στη δυναμική του κόσμου και ως γνωστόν πέρυσι δεν είχαμε κόσμο στα γήπεδα. Παρόλα τα εμπόδια που υπήρξαν με τα lockdown και τη διακοπή του πρωταθλήματος για τέσσερις μήνες, κάτι που σήμαινε πως οι παίκτες μας βρισκόταν σε αδράνεια και δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε προπόνηση, εμείς παλέψαμε και καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές τόσο στη Γ΄ Εθνική όσο και στα μπαράζ.

– Για το αν αποδέχεται το χαρακτηρισμό του διεκδικητή του τίτλου:

Ξεκάθαρα δεν μπορώ να πω πως δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και στους ανθρώπους που συνεργάζομαι και τους προπονητές και τους διευθυντές. Επομένως δεν μπορώ να πω πως θα πάμε για να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά φυσικά δεν μπορώ να πω πως πάμε για τον τίτλο, όπως έλεγα πέρυσι. Το επίπεδο είναι πλέον διαφορετικό, οι ομάδες είναι διαφορετικές. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι τελείως διαφορετικό. Εμείς θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και μακάρι να καταφέρουμε κάτι καλό. Πιστεύω όπως είπα και πριν πολύ στην ομάδα, στόχος μας είναι μια καλή πορεία και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

– Για το τι περιμένει από τον κόσμο της Αναγέννησης:

Πιστεύω πως το «τρίπτυχο» διοίκηση-ομάδα-κόσμος έχει δέσει. Και με τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, είμαστε πολύ δεμένοι και επειδή ο κόσμος το έχει αξιολογήσει όλο αυτό μετέχει σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω στον κόσμο, είναι δίπλα μας και βοηθάει και πιστεύω πως θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει.

– Για τα έργα που γίνονται τόσο στο Δημοτικό Στάδιο όσο και στο «Γεώργιος Μπαζής» αλλά και τη συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού:

Αρχικά να αναφέρω πως εκτός από τη νεοσύστατη ΠΑΕ είμαι επικεφαλής και στον Ερασιτέχνη. Ερασιτέχνης σημαίνει ακαδημίες και προπονητικά κέντρα. Έχουμε ένα προπονητικό κέντρο που ανήκει σε εμάς στο Σταυρό, όπου υπάρχουν εκεί τρία γήπεδα που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουμε επενδύσει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν πολλά παιδιά και προπονητές. Προσωπικά επενδύω στις ακαδημίες γιατί από εκεί ξεκινούν οι βάσεις της ομάδας. Στις ακαδημίες λοιπόν ρίχνω το μεγαλύτερο βάρος, διότι πραγματικά πιστεύω σε αυτό. Όσον αφορά τις σχέσεις με τις υπόλοιπες ομάδες δεν ήταν και τόσο καλές. Όχι με τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α΄Ερασιτεχνική, περισσότερο με τις ακαδημίες. Υπήρχε ανταγωνισμός και μία κόντρα για το ποια θα είναι η μεγαλύτερη ακαδημία. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει πρόταση σε όλες τις ακαδημίες να έχουμε μια συνεργασία γιατί πιστεύω πως όλα αυτά τα παιδιά που αξίζουν να κάνουν το βήμα παραπάνω θα πρέπει να έχουν άριστη σχέση και μια πολύ καλή συνεργασία με την Αναγέννηση. Πιστεύω πως όλες αυτές οι ακαδημίες θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί μας, ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία μέσω της Αναγέννησης να αναδειχθούν στις υψηλότερες κατηγορίες. Επίσης όσον αφορά το Δημοτικό Στάδιο έχει αλλάξει μορφή. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Δήμος Καρδίτσας, διότι στην έδρα μας μέσα σε 15 ημέρες, καθώς δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο, έχουν γίνει πράγματα που δεν είχαν γίνει εδώ και 30 χρόνια. Ο Δήμος Καρδίτσας είναι δίπλα μας και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Πλέον οι φίλαθλοι μας θα έρχονται στο Στάδιο για να βλέπουν την ομάδα κάτω από πολύ καλύτερες συνθήκες. Αλλάξαμε χλοοτάπητα διότι η ομάδα ήταν ανέφικτο να αγωνιστεί εκεί, καθώς ο προηγούμενος έμοιαζε με χωράφι. Άλλαξαν τα καθίσματα, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια, έγιναν δηλαδή πράγματα ουσίας, που θα κάνουν την παραμονή του κόσμου στο γήπεδο ευχάριστη.

– Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:

Θα ήθελα να πω πως η Αναγέννηση δεν είναι προσωπικά δική μου, η ομάδα είναι της πόλης ολόκληρης, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή του κόσμου σε όλη αυτή τη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλύτερο για την Αναγέννηση αλλά και για την Καρδίτσα γενικότερα, να πετύχουμε κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ. Για αυτό λοιπόν σας θέλουμε όλους δίπλα μας και κοντά μας.

απόδοση: Karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις