Γ. Θεοδωρίδης: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Το προσεχές τριήμερο είναι το πιο κρίσιμο στην 79χρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και ανάλογα με τις επαφές που θα υπάρξουν σήμερα, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης, στην εκπομπή…

…της «Θ» TV «Θεσσαλία και Σπορ», γίνεται μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στην ομάδα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η ιστορική ομάδα θα παραμείνει «ζωντανή», συνεχίζοντας την λειτουργία της, παίζοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. «Θέλω να πιστεύω πως κάποιοι άνθρωποι θα ευαισθητοποιηθούν την τελευταία στιγμή και θα κάνουν μπροστά. Πάνω απ’ όλα ο Ολυμπιακός χρειάζεται ηρεμία, συσπείρωση, καθώς κανείς δεν περισσεύει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Παλιοί παράγοντες, μέτοχοι, φίλαθλοι, οργανωμένοι, να βοηθήσουμε όλοι η ομάδα να φτάσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ας υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός αγωνιστικά. Πράγμα, βέβαια, που ούτε καν το σκεφτόμασταν στην αρχή της περιόδου, όταν ο στόχος που είχε θέσει ο Ολυμπιακός ήταν η άνοδος. Κανείς δεν θέλει η ομάδα να διαλυθεί και να ρίξει «λευκή πετσέτα».
Κάποιες κινήσεις γίνονται και εύχομαι να ευοδωθούν. Εμείς, ως παλαίμαχοι, είμαστε πάντα στο πλευρό του Ολυμπιακού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις