Επιστροφή με Πύρασο για το Κύπελλο (27/01, 14:30)

Με τον Πύρασο αγωνίστηκε την τελευταία φορά στην έδρα της (10/1/2016), με τον Πύρασο επιστρέφει η Νίκη Βόλου σήμερα (27/01, 14:30), αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η βολιώτικη ομάδα ευελπιστεί πως θα επαναλάβει το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον σύλλογο της Νέας Αγχιάλου και θα προκριθεί στον τελικό της τοπικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης.

Η Νίκη μετά το παλικαρίσιο διπλό στην Κατερίνη, θέλει να «χτίσει» ένα νέο νικηφόρο σερί που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στον τελικό της ΕΠΣΘ αλλά και να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αλεξανδρή, Αναστασίου, Ιορδανίδη, Μπιτσάκο, Στούκα και Μπαλαράμπε ενώ στην αποστολή επανήλθαν οι Βουρδάκης, Κοτίτσας και Λάμπρου.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:
Βέργος, Βουρδάκης, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Λάμπρου, Λίμα, Ματθαίου, Μέτσε, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σταμέλος, Τσορμπαντζής, Χολέβας

Τα εισιτήρια

Οδηγίες για τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και για τις θύρες που θα λειτουργήσουν εξέδωσε η Νίκη Βόλου:
Την Τετάρτη 27/01/2016 και ώρα 14:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Π. Μαγουλάς ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. με αντιπάλους τη ΝΙΚΗ και τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.
Θα λειτουργήσει μία είσοδος για τους φιλάθλους, αυτή της σκεπαστής, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3). Η κερκίδα της Μαιάνδρου θα παραμείνει κλειστή. Η θύρα του γηπέδου θα ανοίξει στις 13:30. Τιμή εισιτηρίου-γενική είσοδος (5) ευρώ. Τα παιδιά ως (12) ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Ομοίως και τα παιδιά της Ακαδημίας του Συλλόγου, ντυμένα με τις φόρμες της ομάδας και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Διαιτητές

Η ΕΠΣΘ όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Χαλβατζάκο Σ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σφυρής Σ. και Σακκάς Π. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Σακαρίκος Θ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις