Αγιασμός στην Ακαδημία του Πυράσου


Μοιράσου το άρθρο

Ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας του Πυράσου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, παρουσία των μικρών αθλητών και των γονέων τους. Ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι:

«Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία Πυράσου από τον πατέρα Αθανάσιο Μακαντάση, παρουσία πλήθους γονέων και παιδιών που για ακόμη μία φορά προσήλθαν στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου. Παρούσα η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βάσω Παρασκευοπούλου-Πυργάνη η οποία ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μόσδρομος εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση των γονέων για ακόμη μία χρονιά, έδωσε το δικό του στίγμα αναφέροντας ότι η διοίκηση επενδύει στην Ακαδημία και σχολίασε θετικά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Πυράσου, όλοι οι προπονητές προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο. Παρουσίασε τον Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο ως τεχνικό διευθυντή/αρχιπροπονητή της Ακαδημίας, ενώ μαζί του το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι συντοπίτες μας, Γιάννης Πατσιαούρας και Βανέσα Αναστασοπούλου, νέα πρόσωπα στον Πύρασο τα οποία καλωσόρισε θερμά. Με καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην Ακαδημία συνεχίζει ο Γιώργος Ράλλης.

Επίσης, ο κ. Μόσδρομος μίλησε για το καινούργιο τμήμα ποδοσφαίρου/αθλητισμού που αφορά τα κορίτσια και τις γυναίκες, προσκαλώντας τις παρευρισκόμενες να το αγκαλιάσουν. Για το τέλος, άφησε ίσως το πιο σημαντικό: γνωστοποίησε ότι η διοίκηση έχει κάνει ενέργειες και βρήκε νέο πλαστικό τάπητα για να στρωθεί στο γήπεδο 5Χ5 και παράλληλα, θα αλλαχθεί η περίφραξη στην πλευρά των γραφείων του συλλόγου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα όλους.

Εμπιστευόμαστε τρία νέα παιδιά, μορφωμένα, με ειδίκευση στις προπονήσεις των μικρών ηλικιών, από την Νέα Αγχίαλο για την προπόνηση των αθλητών μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, θα συνεχιστεί με όλους τους γονείς και κατοίκους της πόλης μας. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες».

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα του Πυράσου (pyrasos.com) έχει αναρτηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις