Τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Τουρνουά διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Σταύρου Προμυριώτη. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την διοργάνωση τουρνουά καλαθοσφαίρισης το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021. Στο τουρνουά, στο οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, συμμετέχουν οι ομάδες της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Φίλιππου Βέροιας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και της ομάδας της Στρούμνιτσα Β. Μακεδονίας που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Κατόπιν απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου, το τουρνουά αφιερώνεται στη μνήμη του πρώην καλαθοσφαιριστή Σταύρου Προμυριώτη, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας και έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Σάββατο 18/9
18:00 Νίκη Β.-Στρούμνιτσα
20:00 Ολυμπιακός Β.-Φίλιππος Β.
Κυριακή 19/9
12:00 τελικός Νικητής 1- Νικητής 2
14:00 μικρός τελικός Ηττημένος 1- Ηττημένος 2

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σταύρου Προμυριώτη και στο ημίχρονο του τελικού θα αποδοθεί τιμή στην οικογένεια του πρώην αθλητή.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η ΕΨΑ Α.Ε.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους κατά του covid-19, με τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και χρήση μάσκας προστασίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις