Γιουρόπα Λιγκ: Νικηφόρα αρχή με Αντβέρπ θέλει ο Ολυμπιακός

Αντίδραση μετά τις μέτριες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να δείξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπαίνει στη φάση των ομίλων του Europa League και υποδέχεται την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη (22:00, CosmoteSport 2).
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Άλλωστε, μετά τους Βέλγους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με την Φερνέμπαχτσέ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο Πέντρο Μαρτίνς, από τη μεριά του, έχει ζητήσει από τους παίκτες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, με αποφασιστικότητα και πίστη στο πλάνο για να μπορέσουν να πάρουν το «τρίποντο».
Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να αγωνιστούν ξανά με 4-3-3 αντί του 4-4-2 που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βατσλίκ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.
Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στην επίθεση θα παίξουν οι Βαλμπουενά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Κούντε, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες και Τικίνιο.
Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με τους Μπουτέζ, Μπούτα, Αλμέιδα, Ντε Λαέτ, Μπατάιγ, Μιγιόσι, Βεστραέτε, Ναϊγκολάν, Φίσερ, Σαματά και Φρέι.
Στον πάγκο θα είναι οι Ντε Βολφ, Ματίγιας, Ντεσολέιγ, Βαν Ντε Μπος, Κουϊρινέν, Γκέρκενς, Ντουόμο, Μπένσον και Εγκειστάιν. Εκτός είναι ο Ένγκελς, ο Γιούσουφ και ο Άνγκε Μπαλικουισά, ενώ δεν υπολογίζονται Χαρούν και Σεκ.

Ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι ο Ούγγρος Ταμάς Μπόγκναρ.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ, με 4ο τον Μπάλαζ Μπέρκε. Στο VAR, θα βρεθούν οι Ιταλοί Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις