Θα κινηθεί για μεταγραφές ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό είδαν με μεγάλη ικανοποίηση να λύνεται ένα σοβαρό ζήτημα, που είχε να κάνει με την αδειοδότηση, καθώς πλέον θα μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα οι παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων τους από την ΕΠΟ. Αναφερόμαστε στους Γκενάντι Ξενοδόχοβ, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Κλεβί Κόλα, Θωμά Γραικό και Φίλιππο Σκοπελίτη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί, πλέον, να πραγματοποιήσει μεταγραφές χωρίς ηλικιακό περιορισμό και η διοίκηση θα φροντίσει να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν με παίκτες ικανούς να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Βέβαια, σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ έχει κλείσει και θα χρειαστούν λίγες προσθήκες. Ίσως η ομάδα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, ενώ πιθανότατα θα αποκτηθεί σέντερ φορ, αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει δοθεί παράταση 10 ημερών από την ΕΠΟ στις ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Η ημερομηνία έληγε στις 17/9, όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων παικτών.
Όσον αφορά την υπόθεση του Όσκαρ Σιαφά, δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώς θεωρείται διεθνής μεταγραφή και η ημερομηνία που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον παίκτη έχει παρέλθει. Να τονίσουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή επιθυμεί από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά και ξένο ελεύθερο παίκτη που αγωνιζόταν στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία
Στο μεταξύ, συνεχίζεται κανονικά και σε καθημερινή βάση η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», χωρίς περαιτέρω προβλήματα από τον κορωνοϊό, που ταλαιπωρεί εδώ και μία εβδομάδα περίπου την ομάδα. Οι παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι καλά στην υγεία τους (δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν) και παραμένουν σε καραντίνα, μέχρις ότου περάσουν 14 μέρες.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και των συνεργατών του, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις