Αποκτά Πέτρο Πέλκα ο Πιερικός, ανανέωσε με Παπαδόπουλο

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Παπαδόπουλο ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Πιερικός. Ο ποδοσφαιριστής εγχειρίστηκε στο χιαστό και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, με την ομάδα της Κατερίνης να του ανανεώνει το συμβόλαιο και να του δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της.

Παράλληλα παίκτης του Πιερικού θα πρέπει να θεωρείται και ο Πέτρος Πέλκας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παπαδόπουλο:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση του νεαρού μας ποδοσφαιριστή, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο Χρήστος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε προπόνηση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, εγχειρίσθηκε στον χιαστό και πλέον διανύει τα τελευταία βήματα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Εμείς σαν Πιερικός είχαμε ηθική υποχρέωση να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και το κάναμε μάλιστα για δυο χρόνια, ανεξάρτητα με το ότι θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα να περιμένουμε, μέχρι να επιστρέψει.

Θα τον περιμένουμε όμως γιατί πιστεύουμε στην αξία του και τον θέλουμε κοντά μας. Αυτόν τον Πιερικό θέλουμε, γι αυτόν τον Πιερικό εργαζόμαστε, αυτόν τον Πιερικό υπηρετούμε! Καλή επιστροφή Χρήστο!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το «katerinisport» ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι πλέον και τυπικά ο Πέτρος Πέλκας.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του και έτσι τίθεται και επίσημα υπό τις οδηγίες του Νίκου Θεοδοσιάδη εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ο νεαρός αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Ακαδημία Γιαννιτσών και ακολούθως πέρασε από τα τμήματα υποδομής τού Άρη αλλά και τη Λαμία, αγωνιζόμενος στην Κ19.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις