Τρίκαλα: Ποιες οι σκέψεις Αϊβάζογλου μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση Λάλα;

Και τώρα τι; Ο Χρήστος Λάλας είναι έτοιμος να τα βροντήξει απο την ΠΑΕ Τρίκαλα και η ομάδα να περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια του Ηλία Αϊβάζογλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βαδίσει μόνος του απο δω και πέρα έχοντας ξανά στο μυαλό να αποχωρήσει με την πρώτη ευκαιρία ή θα ολοκληρώσει την σεζόν στον διοικητικό θώκο και απο κει και πέρα αν προκύψει κάτι καινούργιο να πουλήσει (σ.σ η ΠΑΕ καθάρισε μια και καλή απο τις αμαρτίες του παρελθόντος και η πώληση γίνεται πιο ελκυστική).

Το μπάτζετ είναι διπλάσιο τουλάχιστον σε σχέση με πέρυσι ενώ η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ο Αϊβάζογλου είναι νοικοκύρης μεν, σφιχτός δε. Ειδικά την περσινή περίοδο οι “κυανέρυθροι” ήταν η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας ενώ η αγωνία του να βρει συμπαίκτη φανέρωσε την πρόθεση να μην βάλει πολλά χρήματα.

Και η φετινή σεζόν πάντως αναμένεται να έχει έσοδα απο τηλεοπτικά και στοίχημα ενώ στα συν μπορεί να υπολογιστεί και η επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες (σ.σ φυσικά για να έχει έσοδα απο τον κόσμο πρέπει να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα).

Δεν γνωρίζουμε αν ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας κρατάει κάποιο άσσο στο μανίκι του ή αν θα πορευτεί τελικά μόνος. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

πηγή: goal-trikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις