Σημαντική ενίσχυση για τον Καραϊσκάκη

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Καραϊσκάκη, αφού επέσtρεψαν στην ομάδα o Ρούνεϊ Βανκεβάι και ο Δημήτρης Γιαννιώτης, ενώ αποκτήθηκε και ο Ελληνοαυστραλός Μάκης Πετράτος!

Όσον αφορά τους δύο πρώτους, ο Ρούνεϊ πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν πέρσι με την αρτινή ομάδα, και ήταν από τους διακριθέντες ειδικά στο δεύτερο γύρο που ανέβηκε ο Καραϊσκάκης, σκοράροντας τρεις φορές, ενώ το καλοκαίρι έψαξε αλλου να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς αποτέλεσμα και πλέον επιστρέφει στην Άρτα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννιώτης, αποχώρησε το Γενάρη για την Επισκοπή, έχοντας καταγράψει και ένα νικητήριο τέρμα, για να επιστρέψει και εκείνος με τη σειρά του στον Καραϊσκάκη.

Πέραν των δύο σημαντικών επιστροφών που αναφέραμε παραπάνω, η αρτινή ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Μάκη Πετράτου (φωτό) που αγωνιζόταν στη Νιουκάστλ Τζετς. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, και με την ομάδα νέων της ΝΤ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας 17 γκολ σε 39 ματς, για να προαχθεί στην πρώτη ομάδα, όπου κατέγραψε 7 ματς Πρωταθλήματος. Εδώ και κάποιο διάστημα είναι ελεύθερος και ο Καραϊσκάκης τον έφερε στη χώρα καταγωγής του, για να είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας Πετράτου, μετά τον πατέρα του Άγγελο και τα αδέρφια του Δημήτρη και Κώστα, που έχουν αγωνιστεί μόνο στην Αυστραλία.

πηγή: artagoal

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις