Για τρεις-τέσσερις παίκτες κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, έχοντας το περιθώριο να το κάνουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς δόθηκε παράταση από την ΕΠΟ για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Για τη θέση του αριστερού μπακ λογίζεται αυτή τη στιγμή ως βασικός ο Ναά, ενώ μετά την αποχώρηση του Αρναούτογλου, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ακόμη έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν για τον 19χρονο Κώστα Λαζαρίδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την Κ19 του Παναθηναϊκού στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Όμως το θέμα κάπου «κολλά» για γραφειοκρατικούς λόγους. Πλέον η ομάδα έχει περισσότερες επιλογές, από τη στιγμή που άρθηκε η ποινή του ηλικιακού περιορισμού στις μεταγραφές.

Αντίστοιχα, δεν φαίνεται να προχωρά και η απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού οπισθοφύλακα που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Η εξέλιξη αυτή είναι φυσιολογική από τη στιγμή που τελικά έμειναν στην ομάδα ο Σκοπελίτης με τον Γραικό.

Στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν ακόμη ανασταλτικό μέσο, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για την μεταγραφή ενός σέντερ φορ. Αυτός δεν πρόκειται να είναι ο Όσκαρ Σιαφά. Όχι γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει, αλλά επειδή θεωρείται διεθνής μεταγραφή και η ημερομηνία που θα μπορούσε να αποκτηθεί έχει περάσει. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κινηθεί η ομάδα και για έναν ακόμη στόπερ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις