Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Ρήγας, 3-0 τον Διαγόρα

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα Στεφανοβικείου, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και ξεκίνησε στις 14:30. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν ανώτερη των φιλοξενούμενων, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις με το μέρος της και πήρε δίκαια την πρόκριση.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51΄ ο Γουτούλης άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σπαθή από τα αριστερά. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσίπης με προσωπική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Βελεστίνου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σέττος με κοντινό πλασέ, ενώ είχε προηγηθεί κοντινό σουτ του Κορέτα, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα.

diagorasstef

Διαιτητής: Νικόπουλος
Βοηθοί: Τσολακίδης, Καρακίτσος
Κίτρινες: Ζενούνι – Καραπλιάγκος Κ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου (69΄ Γκάγκας), Γουτούλης, Αποστολίδης (62΄ Σέττος), Πάσχος (69΄ Κορέτα), Ζενούνι, Τσίπης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Κουντούρης, Καραμανλής, Τριχόπουλος, Χολέβας (46΄ Σπ. Καραπλιάγκος), Κ. Καραπλιάγκος, Καρατζιώλης (67΄ Κάρρος), Ρενάτο (75΄ Γιώργης).

Πηγή φωτογραφιών: www.mousikovagoni.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις