Παρών ο Μπιλ Πάπας στο 3-1 της Ξάνθης επί του Ολυμπιακού Β’

Υπό το βλέμμα του Bill Papas το απόγευμα του Σαββάτου (18/9), ο ΑΟ Ξάνθης υποδέχθηκε στο Xanthi Arena τον Ολυμπιακό Β’ στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την Super League 2.

Η ομάδα του Τζέιμι Μονρόι στο 6ο φετινό της φιλικό παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, φτάνοντας στο 2-1 και την ανατροπή πριν το φινάλε του α’ μέρος. Στην επανάληψη οι δύο προπονητές σταδιακά χρησιμοποίησαν διαθέσιμους ποδοσφαιριστές βγάζοντας τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας τους, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με 3-1 χάρη στο γκολ τρίτο γκολ του ΑΟΞ με τον Βιθέντε στο 68ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε νωρίς το προβάδισμα καθώς στο 9′ ο Πινακάς με σουτ έκανε το 0-1. Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή της. Εκτός από το δοκάρι με το σουτ του Μονρόζ στο 15ο λεπτό, την χαμένη ευκαιρία του ίδιου στο 21′, την κεφαλιά του Μιχαήλ στο 22′, η ισοφάριση ήρθε στο 24′. Βιθέντε – Ιμπραΐμι και Κρητικός συνεργάστηκαν κι ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε γκολ για το 1-1. Στο 34′ το φάουλ του Κωστή πέρασε άουτ ενώ στο 41′ ο προωθημένος Μπάτζιος με σουτ ολοκλήρωση την ανατροπή στο ημίχρονο εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ιμπραΐμι στο 2-1 που έκανε με το πλασέ του. Στο 68′ ο Βιθέντε σημείωσε το 3-1 μετά από ασίστ του Πλατέλλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χασάν – Χρυσέλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος (89′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (61′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (80′ Δημητριάδης Τ.), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Mόνζε), Τσέλιος, Μονρόζ (61′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκινσάρι), Ιμπραΐμι (61′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κίνκουε, Μπαγκαλιάννης, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι Νίκας, Σαπουντζής, Ντόη, Τσέλιος Ανδρέας, Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις